جستجو
جستجو

مشکل در اتصال وای فای لپ تاپ

مشکلات زیادی وجود دارد که ممکن است دلیل کار نکردن اینترنت شما باشد. بسیاری از اوقات، تعمیر شما به آسانی وصل کردن مجدد مودم یا روتر انجام می شود. گاهی اوقات، راه‌اندازی مجدد درایور شبکه لپ‌تاپ (سخت‌افزاری که به دستگاه اجازه می‌دهد با دستگاه‌های دیگر ارتباط برقرار کند و می‌توان آن را آداپتور شبکه نامید) می‌تواند آن را دوباره به Wi-Fi متصل کند. از این راهنما برای حل مشکل در اتصال وای فای لپ تاپ به شبکه اینترنت استفاده کنید تا بفهمید که چرا نمی‌توانید به Wi-Fi در خانه وصل شوید و چگونه می‌توانید آن را به تنهایی برطرف کنید.

ابتدا این مشکلات شبکه Wi-Fi را بررسی کنید

  1. آیا روتر شما قطع شده یا برق آن قطع شده است؟ راه حل شما ممکن است به سادگی راه اندازی مجدد روتر یا وصل مجدد آن باشد.
  2. آیا دستگاه شما سعی می کند به شبکه Wi-Fi دیگری متصل شود؟ اگرچه دستگاه شما معمولاً مستقیماً به شبکه Wi-Fi خانگی شما متصل می شود، ممکن است سعی داشته باشد به شبکه دیگری متصل شود. ممکن است مجبور شوید آن را به صورت دستی به شبکه خانگی خود متصل کنید و دیگری را فراموش کنید.
  3. آیا رمز وای فای شما اخیراً تغییر کرده است؟ اگر رمز عبور تغییر یافته را به طور خودکار ذخیره نکرد، ممکن است لازم باشد رمز عبور جدید را در دستگاه خود دوباره وارد کنید.
  4. آیا سایر وب سایت ها یا مرورگرهای اینترنتی کار می کنند؟ گاهی اوقات وب سایت ها یا سرورهای خاصی از کار می افتند. سایت‌های دیگر را بررسی کنید یا از مرورگر وب دیگری استفاده کنید تا مطمئن شوید که مشکل از Wi-Fi شماست یا فقط یک سایت خاص.
  5. اگر دستگاه خود را به روتر خود نزدیک کنید، می توانید متصل شوید؟ در صورتی که معمولاً در اتاق‌های دورتر از روتر سیگنال قوی دارید اما ناگهان نمی‌توانید وصل شوید، دستگاه خود را به روتر نزدیک کنید. اگر می تواند سیگنال را در اتاق نزدیکتر دریافت کند، ممکن است به یک توسعه دهنده Wi-Fi نیاز داشته باشید.

نحوه رفع مشکل در اتصال وای فای لپ تاپ

دستگاه خود را راه اندازی مجدد کنید. همانطور که کارشناس فناوری اطلاعات معمولی شما به شما می گوید، اولین قدم شما راه اندازی مجدد دستگاه است. این یک راه حل استاندارد عیب یابی است و می تواند راه حلی باشد که برای مشکل در اتصال وای فای لپ تاپ نیاز دارید.

آداپتور شبکه خود را بررسی کنید

قدم بعدی شما این است که آداپتور شبکه خود را بررسی کنید. گاهی اوقات مشکلات اتصال به این دلیل رخ می دهد که آداپتور شبکه رایانه شما ممکن است فعال نباشد. در رایانه ویندوزی، آداپتور شبکه خود را با انتخاب آن در کنترل پنل اتصالات شبکه بررسی کنید. مطمئن شوید که گزینه Wireless Connection فعال است.

در مک، کارت Wi-Fi (AirPort) را در گوشه سمت راست بالای صفحه نمایش خود (در کنار نمادهای صدا و باتری در منوی خود) جستجو کنید. روی گزینه «Turn Wi-Fi On» کلیک کنید. اگر نماد منوی شما چیزی در نوار منو نشان نمی‌دهد، اپل توصیه می‌کند از منوی اصلی اپل «System Preferences» را انتخاب کنید، نماد Network را انتخاب کنید و سپس روی Wi-Fi کلیک کنید. از آنجا، کادر «Show Wi-Fi status in menu bar» را علامت بزنید.

برای بررسی اینکه آیا آداپتور بی سیم شما در سایر دستگاه های اپل فعال است، تنظیمات خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید دستگاه در حالت هواپیما نیست و اتصال Wi-Fi روشن است. در دستگاه‌های Android، تنظیمات خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید حالت هواپیمای دستگاه خاموش است و Wi-Fi روشن است.

به روز رسانی درایورهای آداپتور برای مشکل در اتصال وای فای لپ تاپ

یکی دیگر از مشکلات مربوط به آداپتور شبکه برای رایانه ها می تواند قدیمی بودن درایور آداپتور شبکه شما باشد. اساساً، درایورهای رایانه قطعات نرم افزاری هستند که به سخت افزار رایانه شما می گویند چگونه کار کنند. درایورهای آداپتور شبکه خود را با رفتن به Device Manager، انتخاب Network Adapters و سپس انتخاب Update Driver به روز کنید. دستورالعمل ها را دنبال کنید و پس از راه اندازی مجدد رایانه، ببینید آیا می توانید دوباره به Wi-Fi متصل شوید.

تعمیر یا تعویض سخت افزار

اگر این کار جواب نداد، مشکلات احتمالی سخت افزاری یا نرم افزاری را بررسی کنید. مشکلات سخت افزاری رایج نیستند، اما آداپتور شبکه رایانه یا تبلت قدیمی در صورت داغ شدن ناگهانی از کار می افتد. برای رفع مشکلات سخت افزاری، می توانید دستگاه خود را به تعمیرگاه ببرید و ببینید آیا آنها می توانند در تعویض هر سخت افزاری کمک کنند. بسته به عمر رایانه یا دستگاه دیگر، ممکن است لازم باشد نسخه جدیدتری از آن را خریداری کنید.

بررسی پیکربندی شبکه برای حل مشکل در اتصال وای فای لپ تاپ

در مرحله بعد، پیکربندی شبکه بی سیم خود را بررسی کنید. امروزه بسیاری از روترها از فناوری دو باند برای افزایش برد روتر و سرعت Wi-Fi استفاده می کنند. این بدان معناست که روتر شما ارتباط Wi-Fi را از طریق کانال های 2.4 گیگاهرتز یا کانال های 5 گیگاهرتزی فعال می کند.

با این حال، تنظیمات روتر شما ممکن است بدون اطلاع شما تغییر کرده باشد و دستگاه شما را ملزم به استفاده از یک کانال خاص کند. گاهی اوقات این کانال ها مانند شبکه های Wi-Fi جداگانه در دستگاه شما ظاهر می شوند. تلفن یا لپ تاپ شما ممکن است سعی کند به کانال خاصی متصل شود که به نظر می رسد در دسترس است، اما این اتصال شبکه ای نیست که روتر شما اکنون به آن نیاز دارد. با ورود به رابط وب روتر خود، بررسی کنید که روتر شما از چه کانالی استفاده می کند.

هنگامی که متوجه شدید که آیا روتر شما روی یک کانال خاص تنظیم شده است، می توانید مسیریاب شما از کدام کانال استفاده می کند، مجددا تنظیم کنید. بازنشانی کانال می‌تواند مشکلات اتصال ناشی از شلوغی کانال Wi-Fi را برطرف کند. اکثر روترهای 2.4 گیگاهرتز دارای کانال پیش فرض 6 هستند، اما می توانید با وارد شدن به کنترل پنل روتر خود با استفاده از آدرس IP روتر، کانال را تغییر دهید.

بازنشانی شبکه

با استفاده از لپ تاپ، شبکه خود را بازنشانی کنید. در ویندوز، به «Settings»، سپس «Network & Internet» و سپس «Status» بروید و روی «Network Reset» کلیک کنید. در یک سیستم عامل مک، اپل توصیه می کند تنظیمات TCP/IP خود را در صفحه شبکه “System Preferences” خود بررسی کنید. حال، روی دکمه «Renew DHCP lease» کلیک کنید. سپس Wi-Fi را انتخاب کنید و ” Preferred Networks” خود را مشاهده خواهید کرد. روی OK کلیک کنید و با استفاده از “Keychain Access Utility” به رمزهای عبور شبکه ذخیره شده خود بروید. در آنجا رمزهای عبور شبکه ذخیره شده خود را حذف کرده و رایانه خود را مجدداً راه اندازی کنید.

SSID آداپتور شبکه خود را بررسی کنید

بررسی کنید که SSID آداپتور شبکه بی سیم شما موجود باشد و وضعیت آن چگونه است. اگر آداپتور شبکه شما به عنوان “Not Connected” خوانده می شود، روی “Connect” کلیک کنید. یکی از دو اتفاق ممکن است بیفتد. اگر نمی توانید به شبکه خود متصل شوید، ممکن است لازم باشد تنظیمات شبکه بی سیم خود را اشکال زدایی کنید (یک مشکل پیشرفته و فنی عیب یابی). یا، وضعیت شما ممکن است عبارت «Acquiring Network Address» یا « Authenticating» باشد. اگر این اتفاق افتاد، ممکن است لازم باشد برای رفع مشکل آدرس IP روی “Diagnose” کلیک کنید.

مشکل در اتصال وای فای لپ تاپ

در صورتی که تمام راه‌های بالا را امتحان کردید و نتیجه‌ای نگرفته‌اید، در این صورت ممکن است ماژول وای فای و شبکه لپ تاپ شما خراب شده باشد. اما دلایل دیگری هم ممکن است مانع اتصال شما به اینترنت شوند. متخصیین مجرب ما در مرکز تعمیرات تخصصی لپ تاپ آرتک با در اختیار داشتن به روزترین ابزار، در تمام روزهای هفته آماده‌ی ارائه خدمات به شما کاربران گرامی می‌باشد. همچنین خدمات ما همراه به 6 ماه ضمانت ارائه می‌شوند.

4.9/5 - (53 امتیاز)
5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مجتبی
مجتبی
1 سال قبل

سلام لپ تاپ من hp 430 g5 به اینترنت مودم وصل نمیشه من حتما برای کارم باید اینترنت داشته باشم همش میرم خاموش روشن میکنم یامودم قطع و وصل میکنم ولی فایده نداره و درست نمیشه اطلاعاتی که شما گفتین درمورد وصل شدن به وای فای رو انجام دادم میشه راهنماییم کنین که چیکار میشه کرد چون واقعا بهش نیاز دارم مرسی

mehdi
مدیر
1 سال قبل
پاسخ به  مجتبی

سلام در چنین مواقعی اگر مشکل از درایور شبکه لپ تاپ شما و مودم نباشد، احتمال می‌رود مشکل سخت افزاری باشد. در این صورت یا آنتن‌های وای فای لپ تاپ شما توسط لولا قطع شده‌اند یا کلا ماژول وای فای شما از کار افتاده است و نیاز به تعویض دارد. مشکل باید عیب یابی شود و حداکثر زمان تعمیر آن 1 ساعت است.

سوالی دارید؟ در خدمتیم!
ارسال پیام