ورود / ثبت نام

آدرس : تهران، امیرآباد، کارگر شمالی، خیابان شهید گمنام (خیابان چهارم)، پلاک 32، واحد 2

نمایندگی آرتک

نصب درایور

نصب درایور

درایورها رابطی بین سیستم عامل و سخت‌افزار هستند به گونه‌ای که به برنامه‌ها اجازه استفاده از سخت‌افزارهای لپ تاپ را می‌دهند. کاربران بعد از نصب سیستم عامل بر روی سیستم خود دغدغه نصب درایورها را دارند. البته نصب درایور هیچ چیز خاصی ندارد جزء چند کلیک ساده. اما مسئله مهمی که در رابطه با نصب درایورها وجود دارد، پیدا کردن درایورهایی متناسب و سازگار با نوع لپ تاپ و سیستم عامل آن است.

نکات مهم قبل از نصب درایورهای لپ تاپ

  • درایورهای ارائه شده توسط سازنده لپ تاپ را نصب کنید

قبل از آموزش نصب درایورهای لپ تاپ لازم است چندین نکته حائز اهمیت را به شما یادآوری کنیم. یکی از مهم‌ترین آن‌ها نصب درایورهای ارائه شده توسط کمپانی سازنده لپ تاپ است. برخی از کاربران اگر قصد نصب کردن درایور کارت گرافیک را داشته باشند به مدل کارت گرافیک خود نگاهی می‌اندازند و متناسب با آن، درایور مورد نظر را دانلود و نصب می‌کنند. برای مثال اگر کارت گرافیک آن‌ها انویدیا باشد به وب سایت انویدیا مراجعه کرده و درایور کارت گرافیک انویدیا را دانلود می‌کنند.

درصورتی که این کار اشتباه است چراکه گاهی اوقات سازندگان لپ تاپ در برخی از قسمت‌های درایورها تغییراتی برای بهبود عملکرد قطعه مورد نظر اعمال می‌کنند. بنابراین بهتر است برای دانلود هر یک از درایورهای لپ تاپ به وب سایت سازنده لپ تاپ خود مراجعه کنید و درایورهای پیشنهادی در آن وب سایت را دانلود و نصب کنید.

  • از وضعیت درایورها اطلاع یابید

اگر به تازگی سیستم عامل نصب کرده‌اید و قصد دارید تمامی درایورهای سیستم خود را نصب کنید که هیچ. درصورتی که برخی از عملکردهای سیستم شما مانند صدا و گرافیک به دلیل اختلالات نرم‌افزاری دچار مشکل شده‌اند و قصد دارید درایورهای آن‌ها را Uninstall کرده و دوباره نصب کنید، قبل از نصب درایورهای لپ تاپ بهتر است وضعیت آن‌ها را چک کنید. بدین معنا که بررسی کنید کدام یک از درایورها به طور کامل نصب شده‌اند، کدام یک از درایورها اصلا نصب نیستند و کدام یک از آن‌ها به شیوه درست نصب نشده‌اند.

برای انجام این کار لازم است به بخش Device Manager بروید. بر روی My Computer یا This PC کلیک راست کنید و گزینه Manage را انتخاب کنید. سپس از ستون سمت چپ گزینه Device Manager را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که در بخش Device Manager تمامی درایورهایی که نصب نشده‌اند یا غیر فعال هستند با ضربدر قرمز رنگ نمایش داده می‌شوند. علاوه‌بر این درایورهایی که ناقص نصب شده‌اند با مثلث زرد رنگ نمایش داده می‌شوند.

  • درایورهای لپ تاپ را متناسب با ورژن سیستم عامل دانلود کنید

فراموش نکنید درایورهایی که بر روی لپ تاپ خود نصب می‌کنید باید با ورژن سیستم عامل شما یعنی 32 بیتی یا 64 بیتی بودن آن همخوانی داشته باشند. بنابراین اگر می‌دانید که ورژن سیستم عامل شما چیست، متناسب با آن درایورهای لپ تاپ خود را دانلود کنید. در غیر این صورت با کلیک بر روی My Computer و انتخاب گزینه Properties، می‌توانید ورژن سیستم عامل خود را مشاهده کنید.

نحوه نصب درایورهای لپ تاپ

  • از DVD‌های خود سیستم استفاده کنید

اولین روشی که قصد داریم در آموزش نصب درایورهای لپ تاپ به آن اشاره کنیم، استفاده از DVD‌های خود سیستم است. اگر از آن دسته از کاربران خوش شانسی هستید که هنگام خرید لپ تاپ خود، DVD‌های درایورهای آن را نیز دریافت کرده‌اید، بهترین و ساده‌ترین راه، استفاده از این DVDها برای نصب درایورهای لپ تاپ است. البته امروزه اکثر واردکننده‌های لپ تاپ برای افزایش سود خود این DVD‌ها را به همراه سیستم‌ها به فروشندگان عرضه نمی‌کنند.

بنابراین اگر هنگام خرید سیستم این DVDها را دریافت نکردید باید به فکر دانلود آن‌ها باشید. همانطور که اشاره کردیم بهترین راه برای دانلود درایورهای لپ تاپ این است که به وب سایت سازنده لپ تاپ خود مراجعه کنید و درایورها را از آن وب سایت دانلود کنید.

  • دیوایس منیجر را فراموش نکنید

شما می‌توانید از طریق دیوایس منیجر وضعیت درایورهای لپ تاپ خود را اعم از درایورهای نصب نشده یا درایورهایی که به اشتباه نصب شده‌اند را مشاهده کنید. جالب است بدانید که از طریق همین دیوایس منیجر نیز می‌توانید درایورهایی که نصب نشده‌ را دانلود و نصب کنید.

ابتدا از طریق کلیک راست بر روی My Computer و انتخاب گزینه Manage وارد بخش Device Manager می‌شوید. سپس بر روی هر درایوری که نصب نیست کلیک راست کرده و گزینه Search  automatically for update driver software را انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه سیستم عامل به صورت خودکار درایورها را جستجو کرده و آن‌ها را نصب می‌کند.

  • بهترین روش؛ استفاده از نرم‌افزارهای All Drivers

و اما آخرین روشی که قصد داریم در آموزش نصب درایورهای لپ تاپ به آن اشاره کنیم، استفاده از نرم‌افزارهای All Drivers است. درواقع نرم‌‌افزارهای All Drivers با نصب شدن بر روی سیستم و متصل شدن به اینترنت به صورت خودکار تمامی درایورهایی که بر روی لپ تاپ شما نصب نیست را شناسایی کرده و آن‌ها را نصب می‌کنند. مهم‌ترین ویژگی این نرم‌افزارها این است که درایورهای مخصوص سیستم عامل شما را به صورت خودکار پیدا کرده و بر روی سیستم شما نصب می‌کنند. اکنون که با نحوه نصب درایورهای لپ تاپ آشنا شدید، می‌توانید هر یک از درایورهای مورد نیاز سیستم خود را به راحتی نصب کنید.

رفع مشکل نصب درایور لپ تاپ

این واحد با بهره مندی از متخصصان با تجربه در سریع ترین زمان تمامی درایور های سیستم عامل شما را نصب می کند. برای بهره مندی از این خدمات می توانید به این مرکز مراجعه نمایید.

 

امتیاز دهید
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سوالی دارید؟ در خدمتیم!
ارسال پیام

آرتک

مرکز تعمیرات تخصصی لپ تاپ آرتک