ورود / ثبت نام

آدرس : تهران، امیرآباد، کارگر شمالی، خیابان شهید گمنام (خیابان چهارم)، پلاک 32، واحد 2

نمایندگی آرتک

در این مقاله درباره‌ی روشن نشدن صفحه لپ تاپ صحبت می‌کنیم. با ما همراه باشید.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

روشن نشدن صفحه لپ تاپ

یکی از مشکلاتی کاربران لپ تاپ ها با آن بسیار مواجه می‌شوند، روشن نشدن صفحه لپ تاپ است. در این حالت لپ تاپ شما روشن می‌شود و حتی ممکن است ویندوز شما بارگذاری شود، اما شما هیچ تصویری در ال سی دی لپ تاپ مشاهده نمی‌کنید. در این حالت اولین چیزی که به ذهن خطور می‌کند این است که LCD لپ تاپ شما سوخته است، اما ممکن است چنین نباشد. عوامل تقریباً زیادی وجود دارند که مانع از نمایش تصویر در مانیتور لپ تاپ می‌شوند. فرقی نمی‌کند که شما لپ تاپ دل، ایسوس، ایسر، لنوو، اچ پی، MSI یا اپل داشته باشید. به هر حال ممکن است با این مشکل برخورد کنید. در ادامه این مطلب می‌توانید عوامل مربوط به مشکل روشن نشدن صفحه لپ تاپ را بخوانید.

شنیدن پادکست تعمیرات تخصصی لپ تاپ آرتک

به نقل از سایت www.systweak.com درباره روشن نشدن لپ تاپ

There might be serious issues if your laptop won’t power on, has stopped working, or is not responding to the start button. Sometimes it is the battery, which is normal. However, if the issue is related to software, it might take time to fix, considering your laptop won’t start. 

Some of the common reasons why your laptop is not turning ON can be  

Faulty Power Supply – Malfunctioned Start Button – Unnecessary Overheating – Discharged/Disabled Battery – Display Adapter Errors – Issues with the Motherboard – Errors in Processing Units/ RAM

اگر لپ تاپ شما روشن نشود، از کار افتاده باشد، یا به دکمه استارت پاسخ ندهد، ممکن است مشکلات جدی وجود داشته باشد. گاهی اوقات این باتری است که طبیعی است. با این حال، اگر مشکل مربوط به نرم افزار باشد، با توجه به اینکه لپ تاپ شما روشن نمی شود، ممکن است رفع آن زمان ببرد. 

برخی از دلایل رایج روشن نشدن لپ تاپ شما می تواند این باشد  

منبع تغذیه معیوب – دکمه استارت خراب – گرمای بیش از حد غیر ضروری – باتری خالی/غیرفعال شده – خطاهای آداپتور نمایشگر – مشکلات مادربرد – خطا در واحدهای پردازش / رم

✅ مقاله پیشنهادی آرتک : ارتقا دادن قطعات لپ تاپ

عوامل سخت افزاری روشن نشدن صفحه لپ تاپ

عوامل سخت افزاری یکی از اولین دلایلی هستند که در مواجهه با این مشکل به ذهن هر کاربری خطور می‌کند. در بسیاری از موارد قطعه‌ای که به مشکل برخورد کرده است، باید تعویض شود. اما مواردی هم هستند که در آن قطعه را می‌توان با هزینه‌ای کمتر، تعمیر کرد. همچنین بسته مدل و برند لپ تاپ شما، تعمیر یا تعویض قطعات آن می‌توانند هزینه های متفاوتی داشته باشند. البته تعیین عامل دقیق خرابی نیازمند عیب یابی سخت افزاری دقیق است. در ادامه به این عوامل و راهکار های رفع آن‌ها می‌پردازیم.

عوامل سخت افزاری روشن نشدن صفحه لپ تاپ

خرابی ال سی دی در روشن نشدن صفحه لپ تاپ

یکی از اجزای اصلی هر لپ تاپی ال سی دی آن است. زمانی که لپ تاپ شما روشن می‌شود اما تصویر ندارد، یکی از دلایل آن می‌تواند خرابی ال سی دی باشد. حتی ممکن هیچ ضربه یا آسیبی هم به لپ تاپ شما وارد نشده باشد، اما تصویر شما از کار افتاده باشد و چیزی به شما نشان ندهد. در این موارد تنها دلیلی که برای این مشکل وجود دارد، تمام شدن عمر ال سی دی یا طراحی ضعیف لپ تاپ است. در این حالت تنها راه چاره تعویض LCD لپ تاپ است. همچنین ممکن است برد لایت ال سی دی لپ تاپ شما نیز دچار سوختگی شده باشد.

خرابی ال سی دی لپ تاپ

ضربه به لپ تاپ یا خود ال سی دی لپ تاپ یکی دیگر از مواردی است که می‌تواند LCD را خراب کند. در چنین مواردی ممکن است نشانه‌ای مانند ترک خوردگی، لکه سیاه روی لپ تاپ، ظاهر شدن خطوط افقی یا عمودی روی تصویر، تغییر حالت ال سی دی یا به اصطلاح دو دویی زدن و غیره روی صفحه نمایش لپ تاپ شما ظاهر شود. به طور کلی ال سی دی از اجزای بسیار حساس هر لپ تاپی است و بهتر است در هر صورتی از آن محافظت شود.

لپ تاپ ضربه خورده و ال سی دی شکسته

خرابی برد لایت ال سی دی لپ تاپ

همانطور که گفته شد، برد لایت ال سی دی لپ تاپ ممکن است سوخته یا آسیب دیده باشد. برد لایت از جمله موارد در ال سی دی های لپ تاپ است که با صرف هزینه اندک، قابل تعمیر است. هزینه تعمیر این قطعه به مراتب کمتر از تعویض LCD است. البته تعمیر آن معمولاً بدون مشکل انجام می‌شود و دیگر مشکلی از جهت تصویر ندادن صفحه نمایش نخواهید داشت. برد لایت دارای خازن‌ها و ترانزیستورهای متعدد و بسیار ریزی است و در صورت خرابی حتی یکی از آن‌ها، تصویر لپ تاپ شما به کلی از بین می‌رود. البته این قطعات به همین راحتی خراب نمی‌شوند و زمانی که لپ تاپ را تکان ناگهانی دهید یا به آن ضربه‌ای وارد شود، ممکن است سیستم شما به این روز بیفتد! در رابطه با کم نور شدن ال سی دی لپ تاپ کلیک کنید.

خرابی برد لایت ال سی دی لپ تاپ

کابل فلت تصویر

یکی از اجزای مهم انتقال تصویر، کابل فلت تصویر است. این رابط تصویر را از مادربرد لپ تاپ دریافت می‌کند و آن را به ال سی دی انتقال می‌دهد. گاهی ممکن است عامل تصویر ندادن لپ تاپ شما همین کابل باشد. این قطعه از محل لولا عبور می‌کند و به مرور زمان دچار فرسایش می‌شود. همچنین ممکن است زمانی که شما لپ تاپ خود را برای تعمیر به جایی می‌سپارید، ناشی‌گری تعمیرکار می‌تواند باعث بریده شدن کابل فلت توسط لولا شود. همین کافی است که تصویر لپ تاپ شما قطع شود. در این موارد حتی ممکن است کابل فلت تصویر بریده شده با مادربرد لپ تاپ اتصالی ایجاد که در این صورت به طور قطع کل مادربرد لپ تاپ شما می‌سوزد! بنابراین مراجعه به مراکز معتبر و حرفه‌ای تعمیرات لپ تاپ، بسیار عاقلانه‌تر و محتاطانه‌تر است.

کابل فلت لپ تاپ dell

خرابی رم لپ تاپ برای روشن نشدن صفحه لپ تاپ

شاید با خود بگویید که رم چه ربطی به تصویر لپ تاپ دارد اما مطمئن باشید که کاملاً مرتبط است. شما می‌توانید وظایف رم را در این صفحه مطالعه کنید. زمانی که رم لپ تاپ شما معیوب باشد یا رمی با فرکانسی متفاوت از فرکانس تعریف شده برای دستگاه شما نصب شده باشد، لپ تاپ روشن می‌شود اما هیچ تصویری به شما نشان داده نمی‌شود. در بسیاری از موارد که کاربران خود اقدام به ارتقا رم دستگاه خود می‌کنند، با این مشکل مواجه می‌شوند و گمان می‌کنند که لپ تاپ آن‌ها خراب شده است یا رمی که تهیه کرده‌اند معیوب است. همچنین گاهی ممکن است که اتصال رم با مادربرد به خوبی برقرار نشده باشد. در این موارد کافی است رم را بیرون بیاورید و گرد و خاک را از دیم و خود رم پاک کنید. ما توصیه می‌کنیم که لپ تاپ خود را یک سرویس کامل کنید.

خرابی رم لپ تاپ برای روشن نشدن صفحه لپ تاپ

یکی از نشانه هایی که بعضی از لپ تاپ ها برای نشان دادن به طور کلی معیوب بودن رم دارند، کد بوق است. زمانی که اجزایی از لپ تاپ شما مانند هارد، رم، بایوس، فن و هر جز دیگری آسیب می‌بیند، تعدادی بوق از لپ تاپ پخش می‌شود که تعداد آن‌ها نشانه خرابی هر جزئی هستند. برای اطلاع از نشانه های بوق لپ تاپ کلیک کنید. زمانی که 3 بوق از لپ تاپ می‌شنوید و هیچ تصویری هم از لپ تاپ دریافت نمی‌کنید، می‌توانید مطمئن شوید که مشکل از رم لپ تاپ است. در صورتی که هیچ صدای بوقی دریافت نمی‌کنید، باید به روش آزمون و خطا امتحان کنید که کدام قسمت دارای مشکل است.

بوق روی مادربرد لپ تاپ و کامپیوتر

خراب گرافیک لپ تاپ برای روشن نشدن صفحه لپ تاپ

زمانی که گرافیک لپ تاپ شما به مشکل خورده باشد، شما نمی‌توانید از دستگاه خود تصویری دریافت کنید. در این حالت نه ال سی دی دستگاه شما تصویر می‌دهد و نه می‌توانید تصویر از خروجی‌های لپ تاپ دریافت کنید. علت این موضوع این است که پایه‌های قلعی که کارت گرافیک را به مادربرد متصل کرده‌اند، در اثر گرمای زیاد شل شده یا از بین رفته‌اند. در این حالت اتصال به خوبی برقرار نمی‌شود و در نتیجه شما تصویری از سیستم خود دریافت نمی‌کنید. بنابراین تنها راه چاره ریبال گرافیک لپ تاپ است. در ریبال گرافیک، پایه‌های قلعی عوض می‌شوند و اتصال کارت گرافیک با مادربرد لپ تاپ احیا می‌شود.

فریز شدن صفحه لپ تاپ در اثر خرابی گرافیک

خرابی مادربرد لپ تاپ برای روشن نشدن صفحه لپ تاپ

گاهی ممکن است تصویر نداشتن لپ تاپ ناشی از خرابی مادربرد باشد. در این موارد شما حتی نمی‌توانید تصویر از خروجی‌های تصویر لپ تاپ بگیرید. قطعات بسیار مختلفی روی مادربرد هستند که اگر دچار مشکل شوند، حتی ممکن است سیستم شما روشن نشود. سیستم های مختلف نسبت به مشکلات مادربرد واکنش‌های مختلفی نشان می‌دهند و برای عیب یابی دقیق باید توسط متخصص مجرب تعمیر بررسی شود. اما خوب است که بدانید اگر مادربرد به مشکل بخورد واکنش‌های شدیدی نشان می‌دهد و در اکثر موارد لپ تاپ اصلاً روشن نمی‌شود. بنابراین اگر لپ تاپ شما هنوز روشن می‌شود ولی تصویر نمی‌دهد مشکل از جای دیگری است.

اتصالی مادربرد لپ تاپ

✅ مقاله پیشنهادی آرتک : نشانه های خرابی مادربرد

خرابی سی پی یو لپ تاپ برای روشن نشدن صفحه لپ تاپ

مغز هر سیستمی پردازنده یا CPU آن است. پردازنده‌های لپ تاپی اکثراً دارای ماژول گرافیکی نیز هستند که قابلیت نمایش تصویر نیز دارند. زمانی که سی پی یو شما به مشکل بخورد، در اکثر اوقات اصلاً لپ تاپ روشن نمی‌شود اما در مواردی نیز ممکن است دستگاه روشن شود ولی بدون تصویر باشد و ویندوز هم بارگذاری نشود. در لپ تاپ‌های قدیمی پردازنده قابل تعویض است اما در لپ تاپ‌های امروزی، این ویژگی وجود ندارد. بهتر است در این موارد لپ تاپ خود را به دست متخصصین تعمیرات بسپارید تا علت دقیق تصویر ندادن LCD لپ تاپ شما را شناسایی کنند.

خرابی سی پی یو لپ تاپ برای روشن نشدن صفحه لپ تاپ

های ولتاژ

های ولتاژ (High Voltage) یا اینورتر (Inverter) در لپ تاپ های قدیمی استفاده می‌شود. گاهی ممکن است لپ تاپ شما تصویر دارد و وبندوز بارگذاری می‌شود اما تصویر آنقدر تاریک است که شما تصور کنید که دستگاه هیچ تصویری به شما نمی‌دهد. های ولتاژ از جمله قطعاتی است که معمولاً تعویض می‌شوند. این قطعه دقیقاً زیر ال سی دی قرار می‌گیرد و وظیفه تامین نور صفحه نمایش را دارد. اساساً لپ تاپ‌هایی که نیاز به تعویض های ولتاژ پیدا می‌کنند، به دلیل قدیمی بودن لپ تاپ، ارزش مادی تعمیر ندارند مگر در صورتی که برای کاربر ارزش معنوی داشته باشد.

های ولتاژ لپ تاپ دِل

عوامل نرم افزاری روشن نشدن صفحه لپ تاپ

تنها عوامل سخت افزاری نیستند که ممکن است از نشان دادن تصویر روی ال سی دی لپ تاپ جلوگیری کنند. گاهی ممکن است مشکل از نرم افزار سیستم شما باشد. در این موارد مشکلاتی از جمله تداخل درایور، ویروسی شدن دستگاه، تداخل نرم افزارهای گرافیکی نصب شده با درایور، تنظیم نبودن تنظیمات پاور لپ تاپ یا معیوب شدن فایل‌های ویندوزی می‌توانند باعث بروز چنین مواردی شوند. هر کدام از موارد ذکر شده به نوعی قابل حل هستند. برای عیب یابی نرم افزاری سیستم خود کلیک کنید. اما اگر لپ تاپ شما به چنین مشکلاتی برخورد کرده است بهترین کار این است که ویندوز آن را تعویض کنید تا دیگر از بروز مجدد این مشکل جلوگیری کنید.

عوامل نرم افزاری روشن نشدن صفحه لپ تاپ

✅ مقاله پیشنهادی آرتک : تعمیرات لپ تاپ در تهران

درایور

یکی از عواملی که ممکن است باعث تصویر ندادن لپ تاپ شما شود، درایور آن است. برخلاف تصور عمومی که ال سی دی لپ تاپ نیازی به درایور ندارد، هر ال سی دی برای نصب روی هر دستگاهی نیازمند ال سی دی است. به همین دلیل است که گاهی با تعویض ال سی دی لپ تاپ، شما نیاز به تعویض ویندوز پیدا می‌کنید. در بسیاری از موارد شما نمی‌توانید در حالت عادی ویندوز درایورها را تعمیر یا حذف کنید و می‌بایست وارد حالت ایمن یا Safe Mode ویندوز شوید. حتی در این حالت نیز ممکن است دستگاه باز به شما تصویری ندهد. بنابراین بهتر است لپ تاپ خود را نزد متخصص تعمیر لپ تاپ حرفه‌ای ببرید تا با استفاده از ابزاری که دارد، مشکلات دستگاه شما را رفع کند.

نصب درایور

ویروسی شدن

گاهی ممکن است لپ تاپ شما هنگام روشن شدن تصویر داشته باشد و پس از وارد شدن به محیط ویندوز، تصویر آن سیاه شود. در این موارد احتمال اینکه سیستم شما ویروس شده باشد، بسیا بالا است. معمولا ویندوز 7 بسیار به این مشکل برمی‌خورد. در این موارد قطعاً باید ویندوز شما تعویض شود و توسط نرم افزارهای قدرتمند ویروس یابی، ویروس‌های آن پاک شوند. بنابراین در اولین قدم سعی کنید با گرفتن تصویر از خروجی‌های تصویر لپ تاپ، یک آنتی ویروس بر روی آن نصب کنید. سپس با اسکن کردن کل ویندوز و درایو‌ها، تمام فایل‌های مخرب را پاک کنید و چک کنید که مشکل ویندوز رفع شده است یا خیر.

لپ تاپ دارای ویروس

تداخل نرم افزارهای گرافیکی نصب شده با درایور

نصب نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ، ایلاستریتور، اتوکد و غیره ممکن است به درایورهای تصویر لپ تاپ آسیب وارد کنند و با آن‌ها تداخل داشته باشند. این نرم افزار‌ها عمدتاً با درایورهای گرافیکی لپ تاپ تداخل ایجاد می‌کنند و باعث می‌شوند که سیستم شما دیگر تصویر را از درایور گرافیک‌های اصلی آن نشان ندهد. با توجه به اینکه چنین مشکلی بسیار کم ایجاد می‌شود، بنابراین احتمال اینکه سیستم شما با چنین مشکلی مواجه شده باشد، بسیار کم است.

تداخل نرم افزار های گرافیکی ادوب با درایور ال سی دی لپ تاپ

مشکل داشتن تنظیمات پاور لپ تاپ

گاهی ممکن است مشکل شما به این گونه باشد که سیستم شما در ابتدا تصویر دارد و بدون هیچ مشکلی کار کند. اما پس از اینکه مدتی از سیستم استفاده نمی‌کنید و سیستم به اصطلاح وارد حالت خواب یا Sleep Mode می‌شود، دیگر تصویری به شما نمایش نمی‌دهد و هر کلیدی را هم که فشار می‌دهید سیستم روشن می‌شود ولی تصویری به شما نمایش نمی‌دهد. در این حالت تنظیمات برق یا Power Option ویندوز شما مشکل دارند و می‌بایست به گونه‌ای تنظیم شوند که سیستم شما یه وارد Sleep Mode نشود یا اگر هم می‌شود، به راحتی بتواند از آن خارج شود. در این موارد یکی دیگر از احتمالات این است که کارت گرافیک یا درایور لپ تاپ شما خراب شده باشد.

تغیر تنظیمات از طریق پاور آپشن

آپدیت های اخیر

یکی از دلایلی که باعث ایجاد صفحه سیاه در لپ تاپ روشن می‌شود، آپدیت‌های ناقص اخیری است که ویندوز دریافت می‌کند. این آپدیت‌های نرم افزاری که به صورت خودکار توسط ویندوز دریافت می‌شوند، گاهی ممکن است به خوبی دانلود نشوند و بالطبع، نصب آن‌ها نیز ناقص می‌شود. این آپدیت‌ها باید به صورت دستی از ویندز حذف شوند تا مشکل شما برطرف شود. نحوه پاک کردن آپدیت‌های اخیر ویندوز دارای مراحل زیر است:

بررسی تغییرات نرم افزاری اخیر ویندوز 10 و 11

رایانه را در حالت Safe Mode باز کنید – بسیار مهم است که قبل از شروع به کار در این حالت باشید.

روی نماد Start/Windows کلیک کنید و سپس به تنظیمات بروید.

Update & Security را انتخاب کرده و Windows Update را باز کنید.

بر روی “View update history” کلیک کنید و به Uninstall Updates بروید.

آپدیت نصب شده قبلی را برای حذف از لیست ارائه شده انتخاب کنید و سپس Uninstall را درخواست کنید.

برای تایید “بله” را فشار دهید و منتظر بمانید تا به روز رسانی حذف نصب شود.

رایانه را مجدداً راه اندازی کنید تا ببینید آیا اکنون ویندوز می‌تواند به طور عادی راه اندازی شود یا خیر.

بررسی سیستم از حالت ایمن یا Safe Mode برای رفع بلوپیج

✅ مقاله پیشنهادی آرتک : رفع مشکل داغ شدن بیش از حد لپ تاپ

جمع بندی

در صورتی که لپ تاپ شما پس از روشن شدن، تصویری نمایش نمی‌دهد یا نور تصویر آنقدر کم است که به سختی بتوان چیزی داخل ال سی دی مشاهده کرد، می‌توانید به مرکز تعمیرات تخصصی لپ تاپ آرتک مراجعه کنید. در این مرکز متخصصین مجرب ما با در اختیار داشتن ابزار و دانش روز، در تمام روزهای هفته، حتی روزهای تعطیل، از ساعت 8 الی 20، آماده ارائه خدمات به شما کاربران گرامی هستند. تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر شما در این مرکز به صورت حضوری، غیرحضوری و در محل، در سریعترین زمان، انجام می‌شود.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

تعمیرات تخصصی لپ تاپ آرتک – سریع، مطمئن و با گارانتی

در دنیای پرتلاطم تکنولوژی امروز، لپ تاپ‌ها نقش حیاتی در زندگی روزمره ما ایفا می‌کنند. تعمیرات لپ تاپ آرتک با ارائه خدمات تعمیرات حرفه‌ای و سریع، به شما اطمینان می‌دهد که دستگاه شما در کمترین زمان و با بالاترین کیفیت، به حالت اولیه بازگردد.

تست و عیب‌یابی رایگان : در مجموعه آرتک عیب یابی سخت افزاری و عیب یابی نرم افزاری ، به صورت کاملا رایگان با استفاده از تجهیزات پیشرفته و تیمی از متخصصین مجرب، برای لپ تاپ شما انجام می‌شود و این خدمات را به صورت کاملاً رایگان ارائه می‌کنیم.

🔧 تعمیرات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری : از تعویض قطعات فرسوده گرفته تا به‌روزرسانی نرم‌افزارها، هر نوع خدمت تعمیراتی که نیاز داشته باشید، ما در آرتک آماده ارائه هستیم

🛠️ قطعات اصلی و اورجینال : ما تضمین می‌کنیم که تمامی قطعات مورد استفاده در تعمیرات، اصلی و با کیفیت بالا هستند. این امر اطمینان از عملکرد بی‌نقص و طولانی‌مدت لپ تاپ شما را فراهم می‌آورد.

💼 گارانتی تعمیرات : تمامی خدمات تعمیراتی ما با گارانتی ارائه می‌شوند. این بدان معناست که شما می‌توانید با خیال راحت به ما اعتماد کنید و در صورت بروز هرگونه مشکل پس از تعمیر، بدون دغدغه به ما مراجعه نمایید.

📞 پشتیبانی مشتریان : تیم پشتیبانی ما همواره آماده پاسخگویی به سوالات و نگرانی‌های شماست. ما به ارائه بهترین تجربه مشتری اهمیت می‌دهیم و همیشه در دسترس هستیم تا راهنمایی‌های لازم را به شما ارائه دهیم.

🚚 سرویس درب منزل : برای راحتی بیشتر شما، خدمات درب منزل را نیز ارائه می‌دهیم. کافیست با ما تماس بگیرید و ما لپ تاپ شما را از منزل یا محل کارتان جمع‌آوری و پس از تعمیر، به شما تحویل می‌دهیم.

با تعمیرات لپ تاپ آرتک، اطمینان حاصل کنید که دستگاه شما در دستان بهترین‌ها قرار دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا تعیین وقت تعمیر، همین حالا با ما تماس بگیرید.

سوالات متداول

این معمولاً به دلیل مشکل در نمایشگر، کابل اتصال نمایشگر به مادربرد یا کارت گرافیک است. گاهی اوقات، تنظیمات روشنایی نیز می‌توانند باعث این مشکل شوند.

احتمالاً مشکل از آداپتور برق یا پورت شارژ لپ تاپ است. بهتر است آداپتور و پورت را بررسی کنید.

این معمولاً نشان‌دهنده مشکل در پنل نمایشگر یا کابل اتصال آن است. گاهی اوقات، نرم‌افزارهای گرافیکی نیز می‌توانند باعث این مشکل شوند.

دلایل مختلفی از جمله مشکل در بک‌لایت، کارت گرافیک، درایورهای نمایشگر و تنظیمات ویندوز می‌توانند باعث این مشکل شوند.

آپدیت ویندوز ممکن است با درایورهای نمایشگر تداخل ایجاد کند. می‌توانید سعی کنید درایورهای نمایشگر را به نسخه قبلی برگردانید یا ویندوز را به حالت قبل برگردانید.

ممکن است تنظیمات خواب لپ تاپ به درستی پیکربندی نشده باشد یا مشکلاتی در درایورهای نمایشگر وجود داشته باشد.

ممکن است تنظیمات نمایش در ویندوز به درستی انجام نشده باشد یا مشکلاتی در کارت گرافیک وجود داشته باشد.

ممکن است کابل اتصال بین لولا و نمایشگر آسیب دیده باشد یا مشکلاتی در حسگر باز شدن لپ تاپ وجود داشته باشد.

ممکن است تنظیمات روشنایی به کمترین حد ممکن رسیده باشد یا مشکلاتی در بک‌لایت وجود داشته باشد.

این معمولاً نشان می‌دهد که مشکل از یک نرم‌افزار یا درایور خاص است که در حالت ایمن بارگذاری نمی‌شود.

در این موارد، احتمالاً مشکل سخت‌افزاری جدی وجود دارد و بهتر است هرچه سریع‌تر به یک تعمیرکار مراجعه کنید.

می‌توانید از یک تعمیرکار بخواهید که لپ تاپ شما را عیب‌یابی کند.

ابتدا با مرکز خدمات مشتریان سازنده لپ تاپ خود تماس بگیرید تا از شرایط گارانتی و نحوه استفاده از آن مطلع شوید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
5/5 - (1 امتیاز)
سوالی دارید؟ در خدمتیم!
ارسال پیام

آرتک

مرکز تعمیرات تخصصی لپ تاپ آرتک